Informatie lidmaatschap

INFORMATIE OVER LIDMAATSCHAP BIJ REVOC/VCB                       
 
Welkom bij volleybalvereniging Revoc/VCB! Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen of doe mee met een training. Volwassenen kunnen hiervoor contact opnemen met de secretaris Annette Janssen via
Voor jeugdleden volgt hieronder informatie:
 
Kennismaking
Je zoon/dochter is van harte welkom om te komen kijken naar een volleybaltraining!
Je zoon/dochter mag 3 x gratis een training bij wonen. Na die 3 x beslis je of hij/zij lid wordt van de volleybalvereniging. De trainingen zijn op woensdagmiddag tussen 14.45 uur en 15.45 uur of op vrijdagen tussen 16.45 uur en 18.00 uur, afhankelijk van de leeftijd van je kind.
 
Wil je zoon/dochter mee komen doen? Stuur dan een email naar tcjeugd@revocvcb.nl. Dan nemen we contact met je op over wanneer, hoe laat en in welke groep je kind verwacht wordt. 
 
Aanmelding
Na de 3 gratis trainingen meld je je kind aan als lid. Dit kan eenvoudig via het digitale aanmeldingsformulier op deze website. De contributie -en eventueel de competitiegelden worden via automatische incasso vooraf twee keer per jaar geïnd. De mogelijkheid bestaat om via Stichting Leergeld de contributie, competitiegeld en sportkleding vergoed te krijgen. Neem hiervoor contact op met Stichting Leergeld Beesel via leergeld.nl
Na de aanmelding ontvang je via de ledenadministratie meer specifieke informatie over de trainingen, wedstrijden én over de vereniging in zijn algemeenheid.
 
Cool Moves Volleybal
Jeugdleden tot 12 ongeveer jaar spelen het zogenaamde Cool Moves Volleybal (CVM). In een zestal niveaus leert je kind stap voor stap spelenderwijs te volleyballen. De wedstrijden van CMV teams zijn op zondagen en worden voor niveau  1 ™ 3 in toernooivorm gespeeld (laagste niveau is niveau 1). CMV 4 ™ 6 speelt in competitieverband.
Uitgangspunt is dat ieder kind deelneemt aan de competitie. De hoofdtrainer geeft aan wanneer je kind eraan toe is om deel te nemen aan de CMV competitie. Is dit het geval dan ontvang je informatie over de toernooitjes of competitiewedstrijden.
 
Sportkleding
Sportkleding is vereist en zorg voor gymzolen met een witte zool. Kniebeschermers zijn niet nodig. Na de training mag je kind zich douchen. We stimuleren dit als vereniging. Als je kind mee gaat doen aan wedstrijden ontvangt het tegen een jaarlijkse vergoeding een wedstrijdshirt van de kledingcommissie.
 

Veiligheid
Heeft je kind lang haar? Maak het haar dan vast met een elastiekje. Laat je kind ook geen sieraden dragen naar de training. Neem geen waardevolle spullen mee en laat geen spullen achter in het kleedlokaal.
 
Contactgegevens
De trainingen voor nivo 1, 2 en 3 worden verzorgd door Ellen Bänziger.
De trainingen voor nivo 4 en 5 meisjes worden verzorgd door Carolien van der Vorst.
De trainingen voor niveau 6 meisjes worden verzorgd door Bas Jansen. Alle trainingen voor de jongens van niveau 5 en 6 worden verzorgd door Lou Cremers.
Kan je kind niet komen trainen meld je kind dan af bij de betreffende trainer. Vraag de trainers om zijn/haar contactgegevens. Kijk voor trainingstijden in het infobulletin op de website.
 
Vragen?
Heb je vragen dan kun je terecht bij de jeugdcoördinator Suzanne Luys viatcjeugd@revocvcb.nl , bij Ellen Bänziger, lid van TC Jeugd, via ellen.banziger@freeler.nl of bij Carolien Murmans, bestuurslid algemene zaken via algemenezaken@revocvcb.nl