Corona update

Dinsdag 2 november is aangekondigd dat per zaterdag 6 november een coronatoegangsbewijs verplicht is om toegang te krijgen tot de georganiseerde binnensport voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Dit geldt ook voor het publiek. Zaterdag zal er dus bij binnenkomst in sporthal de Schans gecontroleerd worden of je in het bezit bent van een geldige QR code. Bij een geldige code ontvang je een polsbandje waarmee je ook tevens toegang hebt tot de horeca. Dat scheelt weer een extra controle. Zorg er dus voor dat je altijd een coronatoegangsbewijs bij je hebt. Ook bij uitwedstrijden!
Dit geldt ook voor de trainingen. Op dit moment zijn we,voor wat de trainingen betreft, nog in afwachting van informatie vanuit de Nevobo en het overleg met SBBB (Stichting Beheer Binnensport Beesel). De Nevobo is ook volop bezig met alle aanpassingen. Het Landelijk  protocol verantwoord sporten is  inmiddels aangepast. Voor mee info ga naar FAQ 
Voor de volledigheid vermelden we hier dat het coronatoegangsbewijs alleen geldt voor personen vanaf 18 jaar, en bovendien vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn GEEN CTB (Corona Toegangsbewijs) hoeven te tonen. Dit geldt dus voor onder andere scheidsrechters en trainers/coaches. Dit geldt NIET voor ouders die meerijden naar wedstrijden. Zij moeten op een binnen(sport)locatie wel een CTB tonen.

Laten we er alles aan doen om te blijven sporten. Wij rekenen op jullie medewerking en begrip .

Corona update