Hutspottoernooi 16-02-2018

Het jaarlijkse hutspottoernooi komt eraan! We houden het toernooi op vrijdagavond 16 februari in Sporthal ‘De Schans’. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze gezellige avond waarbij we samen met volleybal bezig zijn en in een gemixt team spannende wedstrijden kunnen spelen. Dit natuurlijk in combinatie met een hapje en een drankje in de kantine.  

Het Minihutspottoernooi is voor de CMV volleyballers van niveau 1 t/m 6. Dit toernooi start om 18.00 uur (17.45 uur aanwezig zijn). Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom om mee te doen met dit toernooi. Je kunt een zelf samengesteld team opgeven. Verzin een leuke naam voor het team en kom mee doen. Heb je geen team? Ook dan kun je mee doen en zorgen wij ervoor dat je in een team wordt geplaatst. Rond 19.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats met voor iedere deelnemer een kleine verrassing. 

Grote HutspottoernooiVanaf de C-Jeugd is deelname aan het grote hutspottoernooi mogelijk. Alle leden vanaf de C-Jeugd, senioren, familieleden, vrienden en kennissen mogen deelnemen aan dit toernooi waarbij gezelligheid voorop staat. Deze wedstrijden starten rond 19.30 uur. De prijsuitreiking zal na de finale (rond 23.00u) in de kantine plaatsvinden. 

Opgave is mogelijk tot uiterlijk zondag 11 februari. Dit kan door het versturen van een email naar:  [email protected] 

Hutspottoernooi 16-02-2018