Inschrijving voor de BeachVolleyNight is open!

Inschrijving voor de BeachVolleyNight is open!

Ook het komend jaar gaan we aan het einde van het seizoen, de vakantie inluiden met de BeachVolleyNight! Een schitterend sportief evenement dat zijn gelijke niet kent in de omgeving. Weersomstandigheden, locatie, deelnemersveld, sfeer en gezelligheid, in alles een toptoernooi om te beleven. En ook dit jaar kun jij weer meedoen door je zo snel mogelijk alvast in te schrijven voor de komende editie op vrijdag 7 juli 2017!

We beginnen tijdig met de inschrijvingen zodat iedereen een passende poule kan vinden om in deel te nemen bij deze editie.

Dat betekent voor de klassen 2 x 2 dat er een heren en een dames groepsindeling zal worden gemaakt.

Voor de 4 x 4 zijn er dit jaar 3 categorieën, lees de toelichting voor de juiste inschrijving;
Recreatief hoog (3 of meer getrainde volleyballers)
Recreatief midden (2 getrainde volleyballers)
Recreatief laag (1 of geen getrainde volleyballers)

*Getrainde volleyballers zijn mensen die tenminste 3 jaar regelmatig hebben gevolleybald in de laatste 10 jaar, dit geldt voor zowel NeVoBo als recreanten competitie.

Door deze richtlijn aan te houden zorgen we ervoor dat we leuke gelijkwaardige poules kunnen samen stellen en dat kom het spelplezier voor iedereen ten goede.

Let wel, in verband met de beschikbare speeltijd op deze avond kunnen we maximaal 40 teams per klasse laten deelnemen. Ben je het 41ste team voor jouw klasse dan schuiven we je oor naar de eerstvolgende aangrenzende klasse.

Het inschrijfgeld bedraagt ook dit jaar slechts €15,- voor de klasse 2 x 2 en voor de recreatieve 4 x 4 klassen €20,-.

Klik hier om je in te schrijven!

 Inschrijving voor de BeachVolleyNight is open!