Rabo ClubSupport actie 2023

Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport! 
Stem vanaf 4 september t/m 26 september 2023 in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Ook dit jaar kunnen leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank stemmen op 3 clubs. Selecteer in het overzicht van deelnemende clubs drie favorieten en stemmen maar! 
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Via ‘Lidmaatschap’ kun je je ook gratis aanmelden als je nog geen lid bent.
Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen. Kunnen wij weer op jouw stem rekenen? Bedankt alvast.
 
NB: wij hebben, vanuit onze gezamenlijke inzet bij de beachtoernooien ook nu de samenwerking met Handbal Hercules opgezocht. Aangezien je drie unieke clubs mag ondersteunen kun je ook nog andere clubs helpen. Samen met Handbal Hercules hebben we afgesproken elkaar te versterken. Wij vragen daarom aan jullie om, naast de stem op Revoc/VCB ook 1 van de 2 andere stemmen uit te brengen op Handbal Hercules. Elke stem telt en levert een extra bedrag op. Kleine moeite, groot plezier. Samen hebben we al meer dan 600 leden die we bereiken en zijn dan de grootste deelnemer in ledenaantallen. 
 

Rabo ClubSupport actie 2023