Inschrijvingen: BeachVolleyNight Revoc/VCB 2024

Inschrijven mogelijk tot 22-06-2024 20:00

Sportvrienden,

Ook dit jaar gaan we aan het einde van het seizoen, de vakantie inluiden met de BeachVolleyNight! Een schitterend sportief evenement op het strand van Drakenrijk in Reuver dat zijn gelijke niet kent in de omgeving. Weersomstandigheden, locatie, deelnemersveld, sfeer en gezelligheid, in alles een toptoernooi om te beleven. En ook dit jaar kun jij weer meedoen door je zo snel mogelijk alvast in te schrijven voor de komende editie op vrijdag 28 juni 2024!

We beginnen tijdig met de inschrijvingen zodat iedereen een passende poule kan vinden om in deel te nemen bij deze editie.

Dat betekent voor de klassen 2 tegen 2 (ervaren volleyballers) dat er een heren en een dames groepsindeling zal worden gemaakt. 
Voor de klassen 4 tegen 4 zijn er 3 categorieën, lees de toelichting voor de juiste inschrijving;
Recreatief hoog (3 of meer getrainde volleyballers)
Recreatief midden (2 getrainde volleyballers)
Recreatief laag (1 of geen getrainde volleyballers)

*Getrainde volleyballers zijn mensen die tenminste 3 jaar regelmatig hebben gevolleybald in de laatste 10 jaar, dit geldt voor zowel NeVoBo als recreanten competitie.

Door deze richtlijn aan te houden zorgen we ervoor dat we leuke gelijkwaardige poules kunnen samen stellen en dat komt het spelplezier voor iedereen ten goede.

Let wel, in verband met de beschikbare speeltijd op deze avond kunnen we maximaal 40 teams per klasse laten deelnemen. Ben je het 41ste team voor jouw klasse dan schuiven we je door naar een bovengrenzende klasse.

Het inschrijfgeld* bedraagt ook dit jaar slechts €20,- voor de klasse 2 x 2 en voor de recreatieve 4 x 4 klassen €35,-. 
Voor je persoonlijke gegevens die je bij inschrijving invult, hanteren we het volgende privacybeleid.

Aanmelden van je team en jouw speelschema ophalen is mogelijk tussen 17.00tot 18:15 u bij het wedstrijdsecretariaat! Zo kunnen we vanaf 18:30 ook starten met de eerste wedstrijden.

Doe je niet actief mee? Kom dan de gezellige sfeer van het toernooi proeven, we nodigen jullie van harte uit voor de beachparty na afloop.
Kom en beleef de Beach Volley Night op 28 juni 2024!
* Restitutie inschrijfgeld niet mogelijk


Naam*:
Teamnaam*:
Email*:
Telefoonnummer*:
Woonplaats*:
Categorie*:
Heren 2X2 (€20,00)
Dames 2X2 (€20,00) VOL
Recreatief Laag 4x4 (€35,00) VOL
Recreatief Midden 4x4 (€35,00) VOL
Recreatief Hoog 4x4 (€35,00) VOL

Betaalmethode*:
iDeal
Sofort

Ik ga akkoord met de voorwaarden van inschrijving.